Dakkapel Oegstgeest

Op zoek naar een dakkapel in Oegstgeest? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Oegstgeest kaartje: 

dakkapel Oegstgeest

Kijk hieronder voor diverse foto's (klik erop voor een uitvergroting) en beschrijvingen van dakkapellen in Oegstgeest:
Dakkapel Oegstgeest

Dakkapel Oegstgeest, Eduard Beinumlaan 48


Brede dakkapel gebouwd aan de achterzijde met ingebouwde rolluiken in het overstek weggewerkt. Het rolluik heeft een donkerblauw pantser en de draaidelen van het verdiepte kozijn zijn ook donkerblauw. Deze dakkapel heeft ook weer een geïsoleerd paneel t.b.v. e tussenmuur en is aan de buitenzijde afgewerkt met verlijmd HPL.
Dakkapel Oegstgeest

Dakkapel Oegstgeest, Willem Otterlolaan 15


Dit keer een kleinere dakkapel aan de achterzijde gebouwd alleen in het brede gedeelte van de zolder. De dakkapel heeft een HPL buitenzijde en een verdiept profiel kozijn. Het bijzondere is het elektrisch rolluik in het overstek met het blauwe pantser (ral 5011), het boeideel in dezelfde kleur en de draaidelen zijn eveneens in ral 5011
Dakkapel Oegstgeest

Dakkapel Oegstgeest, President Kennedylaan 196


Standaard Runner dakkapel aan de voorzijde van dit adres. HPL crème buitenzijde en een vlak profiel kozijn van Athleticos (de fabrikant bepaald in grote mate de kwaliteit van het kozijn, niet de keuze van profiel, in dit geval ook Veka Topline). Twee draaikiep ramen, een vast raam met een rooster, hoge isolatie en u hebt een hele goede dakkapel voor een scherpe prijs.

Ga hier naar al onze adressen.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen