Dakkapel Maarssen

Dakkapel Maarssen

Met een dakkapel Maarssen zorgt u voor meer ruimte en licht in uw woning. Dakkapellen zijn bovendien een waardevaste investering waar u gegarandeerd lang plezier van zult hebben. Hollandia vertelt u graag meer over dakkappelen Maarssen en omgeving.

Wat zijn de mogelijkheden voor een dakkapel Maarssen?

Of er nu gezinsuitbreiding op komst is of u een extra hobbykamer wilt realiseren: een dakkapel past goed bij elk huishouden. Bij Hollandia zijn we gespecialiseerd in het realiseren van dakkapellen Utrecht en omgeving en komen we ook graag bij u in Maarssen langs om de bovenverdieping te bekijken. Aan de hand van uw wensen en budget, bespreken we de mogelijkheden met u.

Als u van extra lichtinval wilt genieten, is een dakkapel met glazen dak of meerdere ramen bijvoorbeeld een optie. Als u met name interesse heeft in de extra ruimte, is een brede dakkapel van 5 of 6 meter wellicht een optie. Onze dakkapellen Maarssen kunnen zowel prefab als op maat gemaakt worden. Beide soorten dakkapellen worden vaak binnen een dag geplaatst.

Meer informatie over de dakkappelen Maarssen?

Wilt u meer weten over een dakkapel en de kosten? Neem dan contact op met Hollandia. Wij vertellen u meer over wat er allemaal mogelijk is en wat een dakkapel Maarssen ongeveer kost. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden voor dakkapellen Maarssen te komen bekijken.

In de showroom vertellen wij u tevens graag meer over onze werkwijze. Laat uw dakkapel Maarssen bijvoorbeeld direct afwerken door ons ervaren team. Zo kunt u na de montage direct beginnen met het inrichten!


Reactie plaatsen