Dakkapel Leiderdorp

Op zoek naar een dakkapel in Leiderdorp? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Leiderdorp kaartje: 

dakkapel Leiderdorp

Kijk hieronder voor diverse foto's (klik erop voor een uitvergroting) en beschrijvingen van dakkapellen in Leiderdorp:
Dakkapel Leiderdorp

Dakkapel Leiderdorp, Anemoonstraat 5


Mooie brede dakkapel aan de achterzijde, gebouwd over de tussenmuur heen en daarom uitgevoerd met een paneel. Het is een geïsoleerd paneel dat lijkt op Keralit maar met dit verschil dat het tussen de rubbers van het kozijn zit i.p.v. een paneel dat zelf gemaakt wordt en op het kozijn gemonteerd wordt. De buitenzijde is Keralit en Swiss met een verdiept profiel en geïntegreerde rolluiken.

Dakkapel Leiderdorp

Dakkapel Leiderdorp, Fluitekruidzoom 4


Een hele brede dakkapel aan de voorzijde nota bene met 2 geïsoleerde panelen met ‘rabatuitstraling af fabriek’. Deze dakkapel heeft een verdiept kozijn met donkergroene draaidelen (ral 6009) en Keralit wangen en Swiss boeideel en front in dezelfde kleur en rolluiken. Omdat deze kapel op een speciaal dak staat (leisteen) heeft de kapel (noodzakelijk) verholen goten.

Ga hier naar al onze adressen.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen