Dakkapel Krommenie

Op zoek naar een dakkapel in Krommenie? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Krommenie kaartje:

dakkapel Krommenie

Kijk hieronder voor diverse foto's (klik erop voor een uitvergroting) en beschrijvingen van dakkapellen in Krommenie:

Dakkapel Krommenie

Dakkapel Krommenie, Madeliefstraat 2


Mooie en strakke dakkapel met donkergroene Boiedelen en wangen, front in creme. Gemaakt van Keralit en Swiss. Het kozijn is verdiept met twee draaikiep ramen en 1 vast raam met een duco rooster. De draaidelen zijn ook donkergroen, gecombineerd met donkergroen alu inzethorren.

Dakkapel Krommenie

Dakkapel Krommenie, Madeliefstraat 14, voorzijde


Deze kapel lijkt veel op die van nr. 2 in dezelfde straat maar heeft een andere kleurencombinatie: donkergroen Swiss boeideel, donkergroene draaidelen, Keralit crème wangen en front. Verdiept profiel crème kozijnen en een geïntegreerd rolluik in het brede overstek.

Dakkapel KrommenieDakkapel Krommenie, Madeliefstraat 14, achterzijde


Grote variant van d ekapel die we ook aan de voorzijde op dit adres plaatste. Donkergroen Swiss boeideel, donkergroene draaidelen, Keralit crème wangen en front. Verdiept profiel crème kozijnen en een geïntegreerd rolluik in het brede overstek. Omdat deze kapel breder is en over een tussenwand geplatst werd zit er ook een paneel in.

Ga hier naar al onze adressen.

Lange termijn visie

Juist voor een dakkapel is de lange termijn visie erg belangrijk omdat de kwaliteit pas een rol gaat spelen op die lange termijn. U merkt pas dat u een minder goed product hebt gekocht na een jaar of 5-10. Investeer daarom liever iets meer in een prachtige dakkapel die vele tientallen jaren mooi en goed blijft en waar u elke dag weer veel; plezier van hebt!

Wij laten u graag zien dat wij waar kunnen maken wat wij beweren. Kom daarom snel langs of vraag een offerte aan en overtuig uzelf!

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen