Dakkapel Koog aan de Zaan

Op zoek naar een dakkapel in Koog aan de Zaan? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Koog aan de Zaan kaartje:

dakkapel Koog aan de Zaan

Kijk hieronder voor diverse foto's ( klik erop voor een uitvergroting) en beschrijvingen van dakkapellen in Koog aan de Zaan:

Dakkapel Koog aan de Zaan

Dakkapel Koog aan de Zaan, Vioolstraat 6, achterzijde

Mooie en grote Keralit dakkapel op de achterzijde geplaatst. Deze dakkapel heeft een vlak profiel, Keralit wangen en een Swiss boeideel uit 1 stuk en een Swiss front en overstek. Het kozijn is ook in crème uitgevoerd met een breed paneel in rabat look af-fabriek.
Dakkapel Koog aan de Zaan

Dakkapel Koog aan de Zaan, Vioolstraat 6, voorzijde

Zelfde dakkapel als aan de achterzijde op dit adres maar kleiner omdat deze aan de voorzijde met vergunning geplaats moest worden. Keralit, Swiss, Vlak profiel, alu daktrim, spuwer die loost op de 2 e pannenrij.

Dakkapel Koog aan de Zaan

Dakkapel Koog aan de Zaan, Leliestraat 22

Twee buren lieten deze identieke dakkapellen plaatsen aan de voorzijde. De dakkapellen hebben een Swiss boeideel en Keralit wangen in crème, gecombineerd met een verdiept profiel kozijn en geïntegreerde rolluiken. Creme alu inzethorren, ubiflex en een alu daktrim maken het geheel af.

Ga hier naar al onze adressen.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen