Dakkapel IJmuiden

Op zoek naar een dakkapel in IJmuiden? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel IJmuiden kaartje:

dakkapel ijmuiden

Kijk hieronder voor diverse foto's en beschrijvingen van dakkapellen in IJmuiden:

Dakkapel IJmuiden, Andromedastraat 14

Keralit wangen, front, boeideel en overstek in HPL crème (ral 9001). Verdiept profiel kozijn en alu daktrim, afwerking met ubiflex. Deze dakkapel heeft ook een elektrisch screen netjes weggewerkt in het overstek. (Klik op de foto voor een uitvergroting.)
Dakkapel IJmuiden, Mercuriusstraat 28

Keralit wangen, front, boeideel en overstek in HPL crème (ral 9001). Verdiept profiel kozijn en alu daktrim, afwerking met ubiflex. Deze dakkapel heeft ook een elektrisch screen netjes weggewerkt in het overstek.(Klik op de foto voor een uitvergroting).Ga hier naar al onze adressen.

Korte lijnen en snel overleg

Korte lijnen en snel overleg bij mogelijke problemen of service verzekeren u van een blijvend goed gevoel over uw aanschaf. Een bedrijf kan jarenlange garantie en service beloven maar kan dat alleen waarmaken als het ook lang blijft bestaan. In een familiebedrijf is de lange termijn visie toch altijd erg belangrijk en werkt ook ten gunste van onze klanten. Een lange termijn relatie gaat in ieder geval boven de snelle winst!

Betrouwbaar familiebedrijf

Een betrouwbaar familiebedrijf: wij maken uw dakkapel in onze eigen fabriek en kunnen u alles laten zien in onze showroom die uitzicht biedt op diezelfde fabriek. Hard werken, betrokkenheid en de blik op de lange termijn zijn bij ons nog volstrekt normaal, immers, de volgende generatie wil ook graag verder bouwen!

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen