Dakkapel Hoorn

Op zoek naar een dakkapel in Hoorn? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van dakkapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Hoorn kaartje:

dakkapel hoorn


Kijk hieronder voor diverse foto's:

Dakkapel met roeden

dakkapel Hoorn


Hierboven ziet u een dakkapel met roeden in het glas en Keralit schroten ook op het front (zijkanten van de dakkapel).

Dakkapel met Rolluiken

dakkapel Hoorn


Hierboven ziet u een dakkapel over de hele breedte (- 2 x ruim 50/60 cm) met gesloten rolluiken. De rolluiken worden altijd in het overstek van de dakkapel ingebouwd.

Hollandia Dakkapel met verdiep profiel kozijn

dakkapel Hoorn


Een mooie brede Hollandia dakkapel vol in het zonnetje: verdiept profiel kozijn, Keralit wangen en een HPL boeideel.


Ga hier naar al onze adressen.

De prijs van een dakkapel is eenmalig, de kosten niet!

De concurrentie in de bouw is enorm, niet voor niets zijn er juist daarom zoveel faillissementen in deze sector. Als u dus meent een bedrijf gevonden te hebben dat een beduidend lagere prijs vraagt dan andere goede bedrijven dan kunt u eigenlijk wel bedenken dat er iets aan de hand is.


Hoge kortingen zijn meestal een voorbode dat er iets niet goed gaat in een bedrijf. Ieder serieus bedrijf heeft nu eenmaal een bepaalde marge nodig om kwaliteit, service en garantie te kunnen bieden zodat u ook op lange termijn tevreden blijft.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen

Reactie plaatsen