Dakkapel Hoofddorp

Op zoek naar een dakkapel in Hoofddorp? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken. Omdat wij erg dicht bij Hoofddorp gevestigd zijn kunt u hier heel veel dakkapellen van Hollandia terugvinden.

Dakkapel Hoofddorp kaartje:

dakkapel hoofddorp

Kijk hieronder voor diverse foto's en beschrijvingen van dakkapellen in Hoofddorp:

Dakkapel Hoofddorp

Dakkapel Hoofddorp, Hardersbos 49

Deze dakkapel is volledig afgewerkt met Keralit in de kleur crème ral 9001. Het kozijn is een verdiept profiel kozijn met de draaidelen en het paneel in de kleur blauw ral 5011. In de 2 vaste ramen zitten ventilatie roosters. Deze dakkapel heeft een screen tegen de zon. de dakrand afwerking is een aluminium daktrim.

Dakkapel Hoofddorp

Dakkapel Hoofddorp, Hardersbos 49

Deze dakkapel is volledig afgewerkt met Keralit in de kleur crème ral 9001. Het kozijn is een verdiept profiel kozijn met de draaidelen en het paneel in de kleur blauw ral 5011. In 2 van de 3 vaste ramen zitten ventilatie roosters. Deze dakkapel heeft een screen tegen de zon. de dakrand afwerking is een aluminium daktrim.

Dakkapel Hoofddorp

Dakkapel Hoofddorp, Hardersbos 54

Mooie Keralit dakkapel, met alle afwerkingen in crème kleur 9001. Het boeideel en de ramen zijn groen net als het tussen paneel. De dakkapel heeft een verdiept profiel met 2 draaikiep ramen en 1 vast raam met daar in een ventilatie rooster. Als dakrand afwerking heeft de dakkapel een aluminium ronde kraal.

Dakkapel Hoofddorp

Dakkapel Hoofddorp, Hardersbos 54

Mooie Keralit dakkapel, met de wangen en het front in crème kleur 9001. Het boeideel en de ramen zijn in de kleur blauw ral 5011 net als het tussen paneel. De dakkapel heeft een verdiept profiel met 2 draaikiep ramen en 3 vaste ramen met in 2 van de 3 een ventilatie rooster. Als dakrand afwerking heeft de dakkapel een aluminium ronde kraal.

Dakkapel laten plaatsen Hoofddorp

Dakkapel Hoofddorp, Oude Spaarneweg 62

Mooie brede Keralit en Swiss dakkapel gecombineerd met een vlak profiel kozijn en een geïsoleerd tussenpaneel. Het kozijn werd weer op maat gemaakt, mede i.v.m. de tussenwand. De indeling is volledig vrij te kiezen. De twee vaste ramen hebben duco roosters en de kapel is volledig crème, ral 9001. Afgewerkt met ubiflex en een alu daktrim.

Dakkapel Hoofddorp

Dakkapel Hoofddorp, Lindholm 161

Kleinere dakkapel aan de voorzijde van dit huis uitgevoerd in antraciet, ral 7016. De wangen zijn van Keralit, het front, boeideel en overstek van HPL. Ook het kozijn is uitgevoerd in de kleur antraciet, vlak profiel, Veka Topline van Athleticos. Verder afgwerkt met ubiflex en een alu daktrim.

Kijk op onze pagina 'ervaringen' voor alle adressen (Google maps).

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen

Reactie plaatsen