Dakkapel Hillegom

Op zoek naar een dakkapel in Hillegom? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.
dakkapel Hillegom

 
Dakkapel aan de voorzijde met Keralit wangen en een Swiss boeideel en front. Het boeideel is donkerblauw, ral 5011 en het kozijn is verdiept met roeden tussen het glas. Deze Runner dakkapel heeft daardoor weer een eigen uitstraling gekregen die nog voor vele jaren plezier en comfort zorgt.

Dakkapel Kastanjelaan Hillegom

 
Brede dakkapel aan de achterzijde uitgevoerd in HPL donkerblauw, ral 5001 met een vlak profiel kozijn in de kleur crème. De dakkapel heeft ook een geïsoleerd paneel waarop de tussenmuur aangeheeld is. De draaikiep ramen zijn voorzien van alu inzethorren in dezelfde kleur als het draaideel: wit, ral 9010.Dakkapel Hillegom: Assumburg Achterzijde

 
Dit is een brede bijna standaard HPL Runner dakkapel. Deze kapel heeft wel rolluiken en een verdiept profile kozijn. De rolluiken worden gescheiden door een zogenaamd ‘H’ profiel omdat er geen paneel in de dakkapel zit maar het rolluik wel in twee delen moet vanwege de breedte.

Ga hier naar alle adressen.

Dakkapel Hillegom
Mogelijke problemen bij een matige (doch deels onzichtbare) constructie zijn:
  • Lekkage door condensatievocht wat rot en gele vlekken op termijn veroorzaakt. Dit speelt vooral bij de montage van een zogenaamd ‘koud’ dak.


  1. Lekkage door lekkend dak (door slijtage van bitumen of naden in de constructie).


  1. Doorzakken van het dakvlak door het ontbreken van een goede bovenslagen (aangepaste draagconstructie).


  1. Klemmende ramen door gebrek aan stijfheid en matige kwaliteit van het beslag of het ontbreken van staal in het profiel.


  1. Uitgedroogde rubbers door of gebrek aan onderhoud of slechte kwaliteit.


  1. Loszittende buitenbeplating door schroefwerk en vervuiling door overmatige algengroei door een slechte toplaag.

Veel zaken die voor jou als leek op dit gebied onzichtbaar blijven in het aanschafproces en waar je waarschijnlijk nog nooit echt bij hebt stil gestaan.

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen