Dakkapel Heiloo

Op zoek naar een dakkapel in Heiloo? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.
dakkapel Heiloo

Kijk hieronder voor diverse foto's en beschrijvingen van dakkapellen in Heiloo:

Dakkapel Heiloo

Een hele speciale donkergroene HPL dakkapel met een donkergroen vlak profiel kozijn en dito draaidelen en paneel. Feitelijk een standaard Runner dakkapel met als optie het kozijn in deze kleur.


Dakkapel Heiloo
Mooie donkerblauwe en crèmekleurige dakkapel. Keralit wangen in ral 5011, Swiss boeideel in dezelfde kleur gecombineerd met een verdiept profiel en donkerblauwe draaidelen en een crème paneel. Verder donkerblauwe alu inzethorren en crème duco roosters.

Dakkapel Heiloo
Keralit wangen en boeideel, front en overstek in HPL crème, ral 9001. Crèmekleurig elektrisch rolluik weggewerkt in het overstek aan de voorzijde voor een hele goede warmtewering en blindering.

Dakkapellen Heiloo
Kijk op onze pagina 'ervaringen' voor alle adressen (Google maps).
Over dakkapel kosten kunnen wij heel veel zeggen. Vanaf € 3.000,= staat er een dakkapel op uw huis. Of voor € 7.500,=, of voor € 15.700,=! Een dakkapel kan minder dan € 1.000,= per meter kosten of wel meer dan € 2.000,= per meter! Veel mensen die zich voor het eerst oriënteren op een dakkapel zijn vooral geïnteresseerd in de dakkapel kosten of de prijs van een dakkapel. Dat is dus heel menselijk omdat bijna iedereen zo denkt.

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen