Dakkapel Heemstede

Op zoek naar een dakkapel in Heemstede? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Heemstede kaartje:

dakkapel heemstede

In Heemstede staan erg veel dakkapellen van Hollandia mede omdat wij vlakbij gevestigd zijn. Kijk hieronder voor een paar foto's en beschrijvingen van dakkapellen in Heemstede:

Dakkapel Heemstede

Dakkapel Heemstede, Johanna Westerdijklaan 2

HPL dakkapel met een verdiept profiel en donkergroene draaidelen. Ubiflex afwerking en een alu daktrim. Een voordelige Runner dakkapel die een zeer goede kwaliteit combineert met een hele scherpe prijs.


Dakkapel Heemstede

Dakkapel Heemstede, Jan van Gooyenstraat 16A

Runner dakkapel uitgevoerd in Keralit en Swiss, ral 9001. Verdiept profiel kozijnen met crème alu inzethorren voor de draaikiep ramen. Afwerking met lood en een zinken kraal.

Dakkapel Heemstede

Dakkapel Heemstede, Van Camphuysenlaan 11

Speciale dakkapel met HPL wangen en front en boeideel in Swiss. Dakrand is en zinken kraal. Verder heeft de dakkapel verdiept profiel kozijnen met roeden op het glas. Alles in crème, ral 9001.


Dakkapel Heemstede, Els van Roodenlaan 10

De Runner Dakkapel. de wangen, het front en het boeideel uitgevoerd in HPL ral 9001. Vlak profiel kozijnen met crème aluminium inzet horren, ventilatieroosters in het vaste glas. En een aluminium daktrim.

Kijk op onze pagina 'ervaringen' voor alle adressen (Google maps).

Garantie

Hollandia dakkapellen geeft een uitgebreide garantie van 15 jaar en mocht u service nodig hebben dan staan wij uiteraard klaar voor u. Overigens houdt onze garantie veel meer in dan alleen een jaartal, verdiep u daarom altijd even goed in de belangrijkste aspecten van de garantie van een bedrijf.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Reactie plaatsen