Dakkapel Haarlem

Op zoek naar een dakkapel in Haarlem? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Met ruim 25 jaar ervaring is Hollandia dakkapellen de specialist in regio Noord-Holland. Hollandia heeft haar oorsprong in Haarlem. Op vele huizen in deze Noord Hollandse hoofdstad zult u dan ook een van onze dakkapellen kunnen bewonderen. Een dakkapel in Haarlem is vaak een dakkapel van Hollandia!

Dakkapel Haarlem kaartje:

dakkapel Haarlem

Kijk hieronder voor diverse foto's (klik erop voor een uitvergroting) en beschrijvingen van dakkapellen in Haarlem:

Dakkapel Haarlem, Theemstraat 6

Mooie brede speciale dakkapel aan de achterzijde gebouwd over de hele breedte. Deze dakkapel heeft een speciale sierlijst aan de onderkant van het boeideel en een zinken kraal aan de bovenkant. De wangen, het paneel, het boeideel en het front zijn van Keralit en Swiss met houtnerf in de kleur crème. Het kozijn is verdiept en de vaste ramen hebben roosters.

Dakkapel Haarlem: Vogelwaarde 63

Dakkapel Haarlem, Vogelwaarde 63

Ook weer een brede en aparte dakkapel aan de achterzijde over de volle breedte gebouwd. Deze kleurencombinatie is zeldzaam en heel mooi: een boeideel, paneel en draaidelen in mahonie houten uitstraling. Het kozijn is op maat gemaakt en uit 1 stuk en heeft een geïsoleerd paneel. De wangen en het front zijn van HPL crème.

Dakkapel haarlem, Theemsplein 36, voorzijde-001

Dakkapel Haarlem, Theemsplein 36

Een kleinere kapel aan de voorzijde (i.v.m. de vergunning) met mooie zinken zijkanten en een zinken kraal. Het boeideel en het front zijn uitgevoerd in Swiss (vervanger van Keralit), het kozijn is verdiept met een rooster in het vaste raam. Op deze manier kunt u met kleine aanpassingen een geheel eigen dakkapel laten maken die u mooi vindt.

Dakkapel Haarlem

Dakkapel Haarlem, Centaurusstraat 30

Deze dakkapel van 2,75 meter, is aan de zijkant afgewerkt met Zink, het front is afgewerkt met Swiss in de kleur crème ral. 9001 en het boeideel is net als het front Swiss in de kleur blauw ral. 5011. Dit kozijn is een HVL kozijn met een houtnerf erop verwerkt, er zitten 2 draaikiep ramen in en 1 vast raam met een ventilatie rooster. Als dakrand aansluiting is er een aluminium ronde kraal gebruikt.

Kijk op onze pagina 'ervaringen' voor alle adressen (Google maps).

Tip: Let op deze belangrijke valkuilen!

1. Over 'Rc waarden' wordt helaas heel vaak ronduit en plat gezegd gelogen. Omdat hoge Rc waarden tegenwoordig steeds meer gewenst zijn en door gemeenten ook soms vereist worden schrijft men maar dat een dakkapel een 'Rc waarde heeft van 3,5 of 6.0' Maar is dit wel zo? De nog steeds veelgebouwde traditionele dakkapellen halen een Rc waarde van meer dan 2.5 al nauwelijks dus let goed op wat u koopt en vraag naar attesten!

2. De termen 'Keralit' en ' HPL' zeggen helaas niet zoveel omdat deze een verzamelnaam zijn geworden van allerlei producten met soms een inferieure kwaliteit. Zo is er een enorm verschil in inkoopprijs van het ene merk en het andere. Maar wat krijgt u nu precies?

Meer weten?


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen

wies engel
Door

wies engel

op 05 Sep 2016

Wij hebben 3 dakkapellen op ons huis. Wij zouden graag de zijkanten hiervan willen laten vervangen door zink. Er zit nu hout op. Is dit mogelijk

Reactie plaatsen