Dakkapel Gouda

Dakkapel Gouda

Een dakkapel Gouda laten plaatsen doet u samen met een vakman. Niet alleen is het plaatsen van een dakkapel een klus waar enige ervaring en expertise voor vereist is, het is ook belangrijk om van te voren goed onderzoek te doen. Zo moet u rekening houden met uw dak én uw behoeftes. Want waar wil u de dakkapel eigenlijk voor gaan gebruiken en welke stijl past het beste bij uw woning? Bij Hollandia rekent u op de beste service en een persoonlijk advies.


Dakkapel Gouda: goede investering

Dakkapellen in Rotterdam, Gouda of andere steden zijn wat Hollandia betreft altijd een goede investering. Met een dakkapel creert u namelijk een zee aan licht en ruimte. Afhankelijk van het formaat dakkapel Gouda dat u kiest, kunt u een of twee extra kamers in uw woning realiseren. Bouw bijvoorbeeld een extra slaapkamer voor de kinderen, een hobbyruimte voor uzelf of een tweede badkamer.

Met een dakkape Gouda vergroot u uw woongenot aanzienlijk. Ook de waarde van uw woning kan stijgen met een kwalitatief goede dakkapel die past bij de stijl van uw huis én die netjes en professioneel is afgewerkt door een vakman.


Prefab of traditionele dakkapel Gouda

Als u een dakkapel Gouda wilt laten plaatsen, komt u voor ontzettend veel verschillende opties te staan. Maak bijvoorbeeld een keuze tussen een prefab of een traditionele dakkapel. Een prefab dakkapel is vaak goedkoper en komt bijna in zijn geheel op de plaats van bestemming aan. Ons team zal de dakkapel enkel nog hoeven te monteren. Een traditionele dakkapel wordt ter plekke gebouwd en kan hierdoor beter op uw dak worden afgestemd. Houd er rekening mee dat een prefab dakkapel niet geschikt is voor elk dak. Ons team kan u hier over adviseren.

Maak bovendien een keuze tussen de verschillende materialen en formaten dakkapellen. Een dakkapel van keralit raden wij aan als u op zoek bent naar een onderhoudsvrije dakkapel. Ook kunststof vraagt weinig onderhoud en is vaak de meest voordelige optie. Qua formaat is een dakkapel van 2,5 of 3 meter groot genoeg om een extra kamer te realiseren. Mocht u twee kamers willen maken of een dakkapel samen met de buren laten plaatsen, dan is een dakkapel van 5 tot 6 meter aan te raden.


Wat zijn de kosten van een dakkapel Gouda?

De dakkapel kosten worden bepaald aan de hand van uw wensen. De goedkoopste dakkapel zal inclusief plaatsing rond de 6.500 euro kosten, terwijl u voor een luxe en op maat gemaakte dakkapel wellicht rond de 15.000 euro betaalt. De afwerking van de dakkapel is niet meegerekend in deze prijzen. Zo moet de dakkapel Gouda nog geisoleerd worden aan de binnenkant en moeten er gipswanden geplaatst worden. Ook wilt u misschien een tussenwand en vensterbank laten plaatsen. Reken voor deze laatste werkzaamheden op kosten varierend tussen de 100 en de 1000 euro (afhankelijk van uw keuzes). U kunt eventueel besparen op deze kosten door een deel van het werk zelf uit te voeren.

Vraag bij Hollandia gerust advies over de kosten van een dakkapel Gouda. Wij geven u graag een indicatie van onze prijzen en kunnen u een vrijblijvende offerte sturen!


Wat is er allemaal mogelijk als u een dakkapel Gouda laat plaatsen?

Het leuke aan een dakkapel Gouda is dat deze volledig voor u op maat gemaakt kan worden. Bepaal zelf de indeling van de dakkapel of creeer een doorgang naar een dakterras. Als u extra ventilatiemogelijkheden op de bovenverdieping wilt, is het een goed idee om een Frans balkon aan de dakkapel vast te plakken. Dit kan in principe vrij eenvoudig door een deur in de dakkapel te installeren.

Andere mogelijkheden zijn het plaatsen van een mini rooftop airco en/of buitenzonwering door Hollandia. Zo geniet u het hele jaar door van een fijne temperatuur in uw dakkapel Gouda. Heeft u voornamelijk interesse in de extra lichtinval die een dakkapel biedt? Ga dan voor een dakkapel met een glazen dak of een of meerdere glazen wanden. U geniet zo van extra veel licht, een ruimtelijk effect en een unieke aanblik op de sterrenhemel als u ´s avonds in uw dakkapel een kop thee drinkt.


Bouwvergunning nodig voor een dakkapel Gouda?

Of u een bouwvergunning nodig heeft voor een dakkapel Gouda, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan uw bouwplannen, de plek waar u de dakkapel wilt plaatsen (voor- of achterzijde) en het type woning dat u heeft. Wij raden u aan om voordat u begint met bouwen, uw gemeente te contacteren voor advies.

Mocht u een bouwvergunning nodig hebben voor uw dakkapel Gouda, dan kan ons team u helpen bij het verzamelen van de benodigde documenten. Zo zorgen we ervoor dat de aanvraag vlekkeloos verloopt en dat we binnen de kortste keren kunnen beginnen met het monteren van uw nieuwe dakkapel!


Dakkapel Gouda laten plaatsen door Hollandia

Een dakkapel Gouda laten plaatsen door Hollandia is een uitstekende investering. Bij ons rekent u namelijk op de beste service, vakmanschap en kwaliteit. Als ervaren familiebedrijf weten wij als geen ander wat er nodig is om een dakkapel te bouwen die voldoet aan al uw wensen en behoeftes.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of ons op zoeken in de showroom. In de showroom krijgt u een goed beeld van hoe een dakkapel Gouda er bij u thuis uit kan komen te zien. Ontdek de verschillende stijlen en modellen dakkapellen op uw gemak en maak gebruik van de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Onder het genot van een kop koffie voorzien we u graag van een persoonlijk advies. Benieuwd geworden naar ons team? Dan zijn ook onze video´s op YouTube zeker leuk om eens om op uw gemak te bekijken!


Reactie plaatsen