Dakkapel Eindhoven

Dakkapel Eindhoven

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een dakkapel Eindhoven? Bij Hollandia rekent u op kwaliteit, service en betrokkenheid bij uw project. Zo heeft ons team verstand van zaken en realiseren wij graag een dakkapel die past bij uw wensen en uw dak.


Waarom kiezen voor een dakkapel Eindhoven?

Of u nu kiest voor een dakkapel Eindhoven, een dakkapel Tilburg of een dakkapel in een compleet andere plaats: dakkapellen bieden altijd meerdere voordelen. Denk hierbij aan meer licht en ruimte in uw woning. Een zolderkamer die u nu misschien nauwelijks benut, geeft u een complete make-over met behulp van een dakkapel. Afhankelijk van het formaat dakkapel dat u kiest, realiseert u een tot twee extra kamers die dienst kunnen doen als badkamer, slaapkamer of studeerkamer. Deze kamers zorgen bovendien voor extra licht en meer ventilatiemogelijkheden op de bovenverdieping.

Een dakkapel plaatsen is daarnaast interessant als u de waarde van uw woning wilt verhogen. Hoe meer ruimte in huis, hoe meer uw woning waard zal zijn. Een dakkapel Eindhoven is hierdoor een interessante investering. Zeker als u deze laat plaatsen door een professioneel en ervaren bedrijf als Hollandia en netjes laat afwerken. Zo is het van belang dat u de dakkapel goed laat isoleren. Op deze manier voorkomt u dat het in de winter te koud is in de dakkapel, terwijl in de zomer uw dakkapel Eindhoven aanvoelt als een sauna.


Waar op letten als u een dakkapel Eindhoven laat plaatsen?

Als u een dakopbouw Eindhoven laat plaatsen, is het verstandig om allereerst een budget te berekenen. Zet daarnaast uw wensen onder elkaar. Dakkapellen Eindhoven die maar weinig onderhoud nodig hebben, zijn onze dakkapellen van kunststof en keralit. Een kunststof dakkapel is bovendien goedkoper dan een dakkapel van hout. Let echter niet alleen op het onderhoud en de prijs, maar ook op de uitstraling en levensduur van een materiaal.

Een dakkapel Eindhoven kan worden uitgevoerd in verschillende formaten en voorzien worden van een of meerdere ramen. Als u van de dakkapel een badkamer wilt maken, wenst u misschien wat kleinere en/of hogere ramen. Mocht de dakkapel Eindhoven gebruikt gaan worden als slaap- of studeerkamer, dan wilt u misschien juist wel veel natuurlijk lichtinval in de dakkapel hebben. Wij raden daarom aan om van te voren goed na te denken over wat u wel én niet wilt. Zo is het voor ons bovendien makkelijker om een goed advies uit te brengen!


Wat kost een dakkapel plaatsen Eindhoven?

Een dakkapel Eindhoven kost gemiddeld tussen de 6.500 en de 15.000 euro. De kosten zijn volledig afhankelijk van het formaat van de dakkapel, het materiaal en de extra opties. Zo betaalt u voor een kunststof dakkapel van 2,5 meter breed inclusief plaatsing waarschijnlijk rond de 6.500 euro. Als u kiest voor een houten dakkapel van 6 meter breed met een glazen dak en een airco, zal de prijs een stuk hoger uitvallen.

Houd er rekening mee dat de prijzen van een dakkapel Eindhoven exclusief het binnentimmerwerk is. U zult de dakopbouw Eindhoven dus zelf binnen moeten afwerken (of hier een vakman voor in moeten schakelen). U kunt bij Hollandia altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een dakkapel Eindhoven. Ook is het mogelijk om door ons direct buitenzonwering te laten installeren, een airco te laten plaatsen en de afwerking te laten realiseren. Zo hoeft u de dakkapel enkel nog te behangen of te schilderen!


Dakkapel Eindhoven door Hollandia

Voor meer informatie over een dakkapel plaatsen Eindhoven, kunt u contact opnemen met het team van Hollandia. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden voor een dakkapel Eindhoven. Zo zijn de mogelijkheden mede afhankelijk van uw dak. Mocht u de verschillende opties graag eens willen bekijken, dan kunt u langskomen in onze showroom. Ons enthousiaste team laat u hier graag de verschillende soorten dakkapellen Eindhoven zien én kunnen u voorzien van een persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie. Wij nemen de tijd voor uw vragen!


Reactie plaatsen