Dakkapel Egmond

Op zoek naar een dakkapel in Egmond? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Egmond kaartje:

dakkapel Egmond

Kijk hieronder voor diverse foto's en beschrijvingen van dakkapellen in Egmond:

Dakkapel Egmond

Dakkapel Egmond aan den Hoef, Bisschopskorft 34

Runner dakkapel gecombineerd met HPL en Keralit. Keralit wangen, HPL boeideel en front. Het kozijn is vlak met twee draaikiep ramen en twee vaste ramen zonder roosters. Verder afgewerkt met ubiflex en een aluminium platte daktrim.


Dakkapel EgmondDakkapel Egmond aan den Hoef, Prins Bernhardlaan 20

Runner dakkapel van Keralit en Swiss. Wangen donkergroen (ral 6009) en Swiss in crème. Verdiept profiel kozijnen en groene draaidelen, verder is deze kapel geleverd met roosters en horren en zitten er elektrische rolluiken in.

Dakkapel Egmond

Dakkapel Egmond aan Zee, Torensduin 6 (voorzijde)

Kleinere dakkapel met 1 draaikiep raam en 1 vast raam, geheel in crème (ral 9001) uitgevoerd. Keralit wangen, Swiss boeideel met alu platte daktrim, front en overstek ook uitgevoerd in Swiss. Het kozijn is het Veka verdiepte profiel.

Dakkapel Egmond

Dakkapel Egmond aan Zee, Torensduin 6 (achterzijde)

Deze dakkapel is een stuk breder dan die op de voorzijde omdat hier zonder vergunning geplaatst kon worden over de hele breedte. De uitvoering is verder hetzelfde maar hier zitten wel rolluiken in verwerkt.

Kijk op onze pagina 'ervaringen' voor alle adressen (Google maps).

Tip: De prijs is eenmalig, uw dakkapel niet!

De concurrentie in de bouw is enorm, niet voor niets zijn er juist daarom zoveel faillissementen in deze sector. Als je dus meent een bedrijf gevonden te hebben dat een beduidend lagere prijs vraagt dan andere goede bedrijven dan kun je eigenlijk wel bedenken dat er iets aan de hand is.

Hoge kortingen zijn meestal een voorbode dat er iets niet goed gaat in een bedrijf. Ieder serieus bedrijf heeft nu eenmaal een bepaalde marge nodig om kwaliteit, service en garantie te kunnen bieden zodat u ook op lange termijn tevreden blijft.
Uiteindelijk wil iedereen het beste product voor de laagst mogelijke prijs. Goede kwaliteit hoeft niet per se duur te zijn maar goede spullen voor dumpprijzen bestaan gewoon niet.
  • 'Betaalt u liever € 500 teveel of € 500 te weinig?'
  • 'De prijs is eenmalig - de kosten blijven je achtervolgen.
  • 'Goede dingen zijn niet goedkoop en goedkope dingen zijn niet goed'.
  • 'Als u denkt dat het duur is om een specialist in te schakelen wacht dan even totdat u een amateur hebt ingeschakeld'.

U kunt hier meer lezen over prijzen en vergeet ook alles over de echte kosten van een dakkapel te lezen!

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen

Reactie plaatsen