Dakkapel Ede

Dakkapel Ede

Hoe blij u ook bent met uw woning in Ede, iets meer leefruimte en lichtinval op de bovenverdieping komt altijd van pas. Bijvoorbeeld als u uw zolder een make-over wilt geven en/of wilt gaan gebruiken als extra slaap- en leefkamer. Laat daarom een dakkapel Ede plaatsen door de experts van Hollandia. Wij bieden een piekfijn resultaat, kwaliteit én service.

Waarom kiezen voor een dakkapel Ede?

Een dakkapel plaatsen is de ideale oplossing als u wel meer lichtinval en leefruimte op uw bovenverdieping wenst, maar niet wilt verhuizen. Een dakkapel Ede geeft uw woning een compleet andere uitstraling én biedt tal van mogelijkheden. Zo kunt u de dakkapel gebruiken als extra slaapkamer, werkkamer, opslagruimte of een fijne speelplek voor de kids.

Meer leefruimte en lichtinval op de bovenverdieping zorgt er niet alleen voor dat uw woongenot vergroot wordt, het is ook een interessante investering. De waarde van uw woning stijgt namelijk aanzienlijk als u een dakkapel Ede heeft laten plaatsen. Let hierbij goed op het ontwerp van de dakkapel, maar ook op de afwerking en overige details.

Waar op letten als u een dakkapel Ede laat plaatsen?

Hieronder vindt u een overzicht van zaken waar u op moet letten als u een dakkapel Ede laat plaatsen:

1. Welk formaat dakkapel Ede past het beste bij u?

2. Een kunststof dakkapel, een dakkapel van keralit of een houten dakkapel: welk materiaal dakkapel sluit het beste aan bij uw wensen en budget?

3. Op welke plek wilt u de dakkapel laten bouwen (voorzijde, achterzijde of achterkant)?

4. Heeft u voor dakkapellen Ede een bouwvergunning nodig?

5. Wat is uw budget?

6. Welke wensen heeft u qua ontwerp en afwerking?

7. Wilt u direct andere werkzaamheden op en rondom uw dakkapel laten uitvoeren?

8. Wilt u (een deel van) het werk zelf uitvoeren of alles uitbesteden aan een professional?

Wat kosten dakkapellen Ede?

Een veelgestelde vraag aan ons team is wat dakkapellen Ede precies kosten. De prijs van een dakkapel hangt echter af van ontzettend veel verschillende factoren. Zo kunt u de prijs zo laag mogelijk houden door te kiezen voor een kleine, prefab dakkapel Nijmegen en omgeving. Mocht u zelf een deel van het werk (zoals de afwerking) uitvoeren, dan bespaart u kosten.

Als u een op maat gemaakte dakkapel Ede wenst met allerlei luxe extra opties, dan loopt de prijs op. Ook voor het uitbesteden van de afwerking en het plaatsen van bijvoorbeeld zonwering, een airco en een verholen goot betaalt u meer. Een voordeel is echter wel dat uw dakkapel een pronkstuk zal zijn die de waarde van uw woning laat stijgen. U zult veel plezier hebben van de extra leefruimte én hoeft de dakkapel enkel nog in te richten.

Om toch een idee te krijgen van wat een dakkapel Ede precies kost, kunt u bij Hollandia een offerte aanvragen. Laat ons zo exact mogelijk weten wat voor dakkapel u wenst, dan kunnen wij een offerte op maat opstellen.

Hoe lang duurt het plaatsen van een dakkapel Ede?

Het plaatsen van een dakkapel Ede duurt gemiddeld een werkdag. Als u de dakkapel direct laat afwerken door ons team, rekent u op nog een dag werk. Doordat wij altijd zorgen voor de beste omstandigheden om in te werken, kunnen wij zo snel en efficiënt mogelijk te werk gaan.

Een prefab dakkapel Ede arriveert bijvoorbeeld in zijn geheel op uw locatie. Wij zullen de dakkapel enkel nog omhoog takelen en monteren op uw dak. Een op maat gemaakte dakkapel Ede bouwen wij wel op vanaf uw dak. Dit kost iets meer tijd, maar is wel de oplossing om ook daken met afwijkende maten van een mooie dakkapel te voorzien. Daarnaast sluit dit type dakkapel soms net iets beter aan op uw dak. Een ander voordeel is uiteraard dat een op maat gemaakte dakkapel Ede volledig aangepast kan worden aan uw wensen.

Tips als u een dakkapel Ede laat plaatsen

Sommige mensen zien op tegen de rommel, het lawaai en de werklui die over de vloer komt als u een dakkapel Ede laat plaatsen. Bij Hollandia garanderen wij echter een goede service én kwaliteit. Wij doen er alles aan om zo snel, secuur en professioneel mogelijk te werken zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe dakkapel.

Met de volgende tips voor het plaatsen van een dakkapel Ede, zorgt u ervoor dat de werkzaamheden nog efficiënter uitgevoerd kunnen worden.

1. Ruim de bovenverdieping zoveel mogelijk op voordat wij komen. Zorg dat we voldoende ruimte hebben om te werken. U kunt bepaalde spullen eventueel onderdekken met een (oud) laken zodat deze niet stoffig worden.

2. Laat uw dakkapel Ede plaatsen samen met uw buren. Dit is praktisch voor alle partijen én is vaak een interessante manier om te besparen op de kosten.

3. Laat de dakkapel direct afwerken door ons team. Een goede isolatie zorgt ervoor dat uw dakkapel het hele jaar door een fijne plek is om te vertoeven. Door de dakkapel Ede te laten isoleren, voorkomt u bovendien onnodig hoge stookkosten.

4. Investeer in zonwering voor uw dakkapel. Een dakkapel kan al vrij snel warm worden in de zomermaanden waardoor u hier niet meer fijn kunt werken of slapen. Met name buitenzonwering is effectief en heeft een neutrale uitstraling.

Kunt u een dakkapel Ede ook zelf plaatsen?

Als u enige kluservaring hebt, is het mogelijk om een prefab dakkapel Ede zelf te plaatsen. Laat u wel goed voorlichten en bereid u optimaal voor. Zo zult u de prefab dakkapel zelf op uw dak moeten hijsen met speciaal materiaal. Over het algemeen raden wij niet aan om een op maat gemaakte dakkapel zelf te monteren op uw dak.

Mocht u kosten willen besparen, dan kunt u eventueel wel de afwerking van de dakkapel zelf uitvoeren. Plaats bijvoorbeeld zelf een scheidingswand, gips de muren en monteer dakkapel spotjes of andere verlichting. Ook het plaatsen van de kozijnen en vensterbanken is een leuke klus om uit te voeren als u een enthousiaste klusser bent.

Heeft u twee linkerhanden of heeft u geen tijd (of zin) om zelf aan de slag te gaan? Laat het plaatsen van een dakkapel Ede en de afwerking dan uitvoeren door ons ervaren team!

Wat zijn de laatste trends voor dakkapellen Ede?

Dakkapellen Ede kunnen worden uitgevoerd in allerlei soorten en maten. Is een standaard dakkapel niet helemaal wat u zoekt? Laat u dan inspireren door de laatste trends voor dakkapellen Ede. Bij Hollandia blijven we altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen en geven we u graag een advies. Zowel op onze website als in de showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Zo zijn we bij Hollandia groot fan van dakkapellen met een openslaande deur. Deze deur kan doorgang geven tot een dakterras of een Frans balkon. Beide opties bieden diverse voordelen, waaronder een verbeterde ventilatie op uw bovenverdieping.

Een andere leuke trend zijn de dakkapellen in minder alledaagse vormen of met een bijzonder dak. Kies bijvoorbeeld voor een dakkapel Ede met een puntdak. U kunt eventueel ook spelen met het formaat en de vorm van de ramen. Wat dacht u bijvoorbeeld van ramen die volledig vanaf de vloer tot het plafond lopen? Zo geniet u van een prachtig uitzicht over de omgeving. Mensen die graag naar de sterren kijken, raden we een dakkapel met een glazen dak aan.

Waarom uw dakkapel Ede laten plaatsen door Hollandia?

Een dakkapel Ede laten plaatsen door Hollandia is gunstig vanwege verschillende redenen. Allereerst zijn wij een bedrijf met een ruime ervaring. Wij plaatsen al jarenlang dakkapellen door heel Nederland. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij snel, secuur en efficiënt te werk gaan. Wij draaien bovendien voor geen enkele klus onze hand om en voorzien u altijd van een eerlijk en professioneel advies. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!

Eerlijk, professioneel en servicegericht zijn tegelijkertijd drie woorden die ons team omschrijven. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw dakkapel Ede en van te voren precies weet wat u van ons kunt verwachten. Uiteraard bieden wij tevens garantie én kwaliteit. Mocht er een onderdeel van uw dakkapel kapot gaan, dan bieden wij hier een passend oplossing voor.

Tot slot durven wij creatief en resultaatgericht te werken. Wij bieden niet alleen de standaard prefab dakkapel, maar ook allerlei andere opties. Wij luisteren hierbij graag naar uw wensen en ideeen en zullen graag kijken wat er mogelijk is op uw dak. Doordat wij de dakkapellen Ede direct voor u kunnen afwerken, bieden wij een praktische alles-in-een service.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw dakkapel Ede

Wilt u uw dakkapel Ede zo snel mogelijk laten plaatsen? Vraag dan direct informatie op bij Hollandia. Dit kan via de website of door ons te bellen of e-mailen. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag. Voor een persoonlijk advies, kunt u langskomen in onze showroom!

In onze showroom kunt u de dakkapellen Ede tevens in alle rust komen bewonderen. Ons team voorziet u bovendien graag van een advies op maat. Mocht u benieuwd zijn naar ons werk, dan kunt u ook ons beeldmateriaal op YouTube eens bekijken. In deze korte video´s geven we u een goed beeld van hoe wij te werk gaan én wat voor resultaat we kunnen leveren. Wie weet staat ons team binnenkort ook op uw dak te klussen!


Reactie plaatsen