Dakkapel Drenthe

Dakkapel Drenthe

Een dakkapel plaatsen is een wens van veel mensen. Met een dakkapel Drenthe zorgt u namelijk niet alleen voor meer ruimte in huis, maar ook voor meer lichtinval én ventilatiemogelijkheden. Daarnaast kan uw woning meer waard worden. Maak van uw dakkapel een heuse blikvanger door hem professioneel te laten plaatsen en afwerken door het team van Hollandia!

Benut uw bovenverdieping met een dakkapel Drenthe

De zolderkamer is een ruimte die vaak onbenut blijft. Zo is de ruimte misschien te klein, te donker of slecht geïsoleerd. Door een dakkapel Drenthe te laten plaatsen, geeft u uw woning een complete transformatie. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant realiseert u met een dakkapel De Meern en omgeving een heuse blikvanger!

Dakkapellen Drenthe kunnen gebruikt worden als luxe slaapkamer voor uzelf of de kinderen. Ook als werk- of studeerkamer is de dakkapel vaak erg geschikt. Zorg in beide gevallen wel voor een goede isolatie én zonwering. U wilt immers het hele jaar door in de dakkapel Drenthe kunnen slapen, werken en ontspannen.

Hoe maakt u van uw dakkapel Drenthe een blikvanger?

U maakt van uw dakkapel Drenthe een blikvanger door hem professioneel te laten plaatsen én afwerken. Met name de afwerking is een onderdeel die veel mensen over het hoofd zien. Zonde, want juist door bepaalde details (zoals een verholen goot of extra grote ramen), maakt u van uw dakkapel Drenthe een pronkstuk!

Afhankelijk van uw dak, wensen en budget zijn de mogelijkheden bij Hollandia eindeloos. Kies voor een dakkapel Drenthe met een puntdak of ramen in een bijzondere vorm. Ook een extra grote dakkapel of een dakkapel met een glazen dak behoren tot de mogelijkheden. Laat u inspireren op onze website of door de showroom te bezoeken.

Vergeet tot slot niet alleen de buitenkant van uw dakkapel Drenthe, maar ook de binnenkant. Plaats bijvoorbeeld direct een extra zolder dakraam of realiseer een Frans balkon. Zo zorgt u voor extra veel licht en ventilatiemogelijkheden op de bovenverdieping. Maak de dakkapel compleet met goede verlichting, opbergmogelijkheden en andere details!

Meer informatie over dakkapellen Drenthe

Het team van Hollandia verschaft u graag meer informatie over dakkapellen Drenthe. U kunt ons vrijblijvend contacteren met al uw vragen en voor een persoonlijk advies. Ook als u een offerte wilt aanvragen, horen we graag van u. Informeer gerust naar de mogelijkheden om een dakkapel Drenthe te laten plaatsen en afwerken door ons vakkundige team.

Voor het monteren van een dakkapel, rekenen wij over het algemeen een werkdag. Onze werkwijze en de precieze tijd die we kwijt zijn, is afhankelijk van uw dak en het type dakkapel Drenthe die u laat plaatsen. Mocht u ook de afwerking door ons laten uitvoeren, dan zullen wij hiervoor een extra werkdag nodig hebben. 


Reactie plaatsen