Dakkapel Delft

Op zoek naar een dakkapel in Delft? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Delft kaartje:

dakkapel-delft

Hieronder een paar voorbeelden van dakkapellen in (de buurt van) Delft.

Vlak profiel kozijn Delft

dakkapel Delft

Hier ziet u een HPL dakkapel met een vlak profiel kozijn in Delft. Het is een voordelige keuze omdat de kwaliteit precies hetzelfde is als een veel duurdere dakkapel met andere materialen en opties.

HPL Dakkapel

dakkapel-delft-2

Dakkepl met donkergroene buitenzijde

Ook hier een HPL dakkapel en dan met een donkergroen buitenzijde (ral 6009) en een wit vlak kozijn (Ral 9010). De verdeling in 4 gelijke ramen zorgt ook voor een mooi beeld en de ramen zijn makkelijk schoon te houden dankzij het draai-kiep systeem.

dakkapel-delft-3

Verschil in dakkapellen

De dakkapel uiterst rechts is van Hollandia. Het is ook een HPL dakkapel met een vlak profiel kozijn. Opvallend is het verschil van montage van het kozijn: Hollandia plaatst dit achter het front (zoals het hoort en goed is), de andere kapel heeft het kozijn voor het front waardoor er water achter kan komen. Dit zie je vaak bij bouw ter plekke of prefab door bedrijven die eerst de kapel bouwen en dan pas het kozijn  erin zetten. Verkeerd dus en het kan tot veel ellende leiden omdat de rubbers op een gegeven moment het water niet goed meer tegen kunnen houden.

Lees meer over verschillen dakkapellen

Tip: Weet je zeker dat je geen vergunning nodig hebt?

De indruk bij veel consumenten is dat er steeds meer mag en er minder vaak een vergunning nodig is dan vroeger. Dat is ook gedeeltelijk zo. Echter, in een behoorlijk aantal gevallen blijkt dat je toch een vergunning nodig hebt en dat ook de regels voor vergunningsvrij plaatsen verkeerd begrepen worden.

Doe daarom alleen zaken met een bedrijf dat ervaring heeft in dit soort situaties. Vergeet niet dat jij als privé persoon aangesproken wordt door de gemeente, niet het bedrijf dat de dakkapel plaatst! Let goed op deze vaak verkeerd begrepen situaties!

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen

Reactie plaatsen