Dakkapel Castricum

Op zoek naar een dakkapel in Castricum? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Castricum kaartje:

dakkapel Castricum

Kijk hieronder voor wat voorbeelden inclusief beschrijving:

Dakkapel Castricum

Dakkapel Castricum, Het Gorsland 7

Brede HPL dakkapel in standaard crème, ral 9001. De raamindeling werd precies op maat gemaakt i.v.m. de smallere voorzolder waar nog ruimte was voor twee smallere ramen. Uitgevoerd met een vlak profiel Veka Topline kozijn, EPDM dak en alu daktrim. Twee duco roosters zorgen voor aanvullende ventilatie.

Dakkapel Castricum

Dakkapel Castricum, Eerste Groenelaan 56

een kleinere dakkapel aan de voorzijde uitgevoerd in Keralit en Swiss en afgewerkt met lood en een zinken daktrim. In het overstek is een elektrisch rolluik ingebouwd in dezelfde kleur als de gehele dakkapel: crème, ral 9001. Een Runner dakkapel met hoge isolatie en zonwering.

Dakkapel Castricum

Dakkapel Castricum, Albert Schweizerstraat 19

een Runner dakkapel gebouwd over de hele breedte voor maximale ruimtewinst. De buitenzijde is crème Keralit en Swiss met houtnerf, een paneel t.b.v. de tussenwand en het kozijn is verdiept (Veka Topline van de Duitse fabriek Athleticos). Deze dakkapel, heeft ook elektrische screens in het overstek.

Ga hier naar al onze adressen.

Tip: Doe nooit een aanbetaling!

Een korte maar oh zo belangrijke tip: betaal niets aan! Een bedrijf dat een aanbetaling nodig heeft is meestal niet solvabel genoeg om de inkoopwaarde zelf voor te schieten. Ook al is een dakkapel een op maat gemaakt product, het bedrijf heeft met jou akkoord al zekerheid genoeg dat je bij correcte levering ook zult betalen.

Betaal pas als je met eigen ogen ziet dat alles voor je deur staat en goed gemonteerd wordt.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen

 
Reactie plaatsen