Dakkapel Beverwijk

Op zoek naar een dakkapel in Beverwijk? Hollandia dakkapellen plaatste er al vele en is u graag van dienst als u wilt weten welke dakkapel er op uw woning zou passen en wat dit kost. Kijk naar wat voorbeelden van kapellen die wij al plaatsten en klik op het kaartje en zoom in op een straat bij u in de buurt zodat u ziet waar u naar een Hollandia dakkapel bij u in de buurt kunt gaan kijken.

Dakkapel Beverwijk kaartje:

dakkapel beverwijk

Dakkapel Beverwijk, Wessel-Ilckenlaan 80

Speciale dakkapel met antraciet Keralit wangen en Swiss boeideel in dezelfde kleur. Swiss front in crème, net als het verdiept profiel kozijn. Verder uitgevoerd met roeden tussen het glas (4 vaks roeden verdeling). Afwerking met een zinken kraal.

dakkapel Beverwijk

Dakkapel Beverwijk, Toon Hermanslaan 3

De dakkapel is met HPL-beplating in de kleur antraciet afgewerkt. Het kozijn is een vlak profiel met 2 draaikiep ramen en 1 vast raam met een ventilatie rooster. De dakkapel heeft verholen goten in plaats van lood of ubiflex.

dakkapel-beverwijk-2

Dakkapel Beverwijk, Laan van Archeologie 49

HPL crème Runner dakkapel met een verdiept profiel kozijn, 2 draaikiep ramen, 2 vaste ramen met duco roosters en verholen goten.

dakkapel-beverwijk-3

Dakkapel Beverwijk, Italielaan 81A

HPL dakkapel met een verdiept profiel kozijn, bordeauxrood boeideel en de rolluiken zijn weggewerkt in het overstek. Drie draaikiep ramen, 2 duco roosters in de vaste ramen en een paneel voor de tussenmuur.

dakkapel-beverwijk-4

Wilt u snel een overzicht van recent geplaatste dakkapellen en de bijbehorende adressen?

Ga hier naar al onze adressen.

Tip 3: Check referenties!

Mooi he, die websites met al die verhalen erop van al die super tevreden klanten? Maar is dat allemaal waar of is dat wel het HELE verhaal? Wij hebben een simpele maar of zo belangrijke tip voor je: Google gewoon eens even op de naam van het bedrijf gecombineerd met het zoekwoord 'ervaringen'.

En lees vervolgens eens goed de onafhankelijke bronnen door! Nog steeds zijn er veel consumenten die zelfs tegenwoordig nog ingaan op aanbiedingen zonder dit te hebben gedaan. Tal van bedrijven met ronduit belabberde referenties zijn nog steeds actief omdat ze niet gegoogeld worden! Wees dus slim en check het even, het kost je maar een paar minuutjes en kan je zo enorm veel ellende besparen! Lees hier meer over onafhankelijke referenties en ervaringen.

Gerelateerde informatie


Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen
Romeijn
Door

Romeijn

op 29 Dec 2015

Wij willen graag een prijsopgave voor een dakkapel aan de laan v archeologie. Afmeting 300 meter Achterzijde woning En dakraam verplaatsen naar voorzijde woning met wellicht 1 extra dakraam

Reactie plaatsen