Dakkapel Berkel en Rodenrijs

Professionele dakkapel Berkel en Rodenrijs bij Hollandia Dakkapellen

Een dakkapel in Berkel en Rodenrijs plaatsen gaat eenvoudig en snel met Hollandia Dakkapellen. Met meer dan 37 jaar aan ervaring zet ons familiebedrijf zich iedere dag opnieuw in om vakkundig de beste dakkapellen in talrijke steden in Nederland te plaatsen. Van dakkapellen in Nijmegen tot dakkapellen in Den Helder, in vrijwel iedere regio komen wij graag bij je langs om het dak van een nieuwe dakkapel te voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden en dakkapel kosten? Informeer naar de opties of vraag gelijk een offerte op maat aan via onze website.

De voordelen van een dakkapel Berkel en Rodenrijs

Een dakkapel plaatsen brengt verschillende voordelen met zich mee. We zetten de belangrijkste pluspunten voor je op een rij:

 • Creëer extra ruimte op de bovenverdieping

   De zolder of bovenetage verandert al snel in een donker rommelhok dat je vrijwel niet gebruikt als leefruimte. Met een dakkapel in Berkel en Rodenrijs tover je de bovenverdieping om in een plek waar je kunt staan en natuurlijk daglicht in huis krijgt. Door dit extra woonoppervlak transformeer je bovenruimte om tot extra slaapkamer, badkamer of studieruimte. Het ruimtelijk effect maakt het huis bovendien optisch groter.
 • Eenvoudige en snelle uitbreiding met een dakkapel Berkel en Rodenrijs

   Wanneer er een baby op komst is of je een kantoor aan huis wilt beginnen, zoek je een relatief eenvoudige methode om snel meer ruimte in huis te creëren. Met een dakkapel tover je binnen enkele weken meer woonruimte in je huis, zonder ingrijpende verbouwingen waarvoor het huis of de tuin omver wordt gegooid.
 • Hogere woningwaarde door een dakkapel Berkel en Rodenrijs

   Een woning met een dakkapel biedt niet alleen meer ruimte, maar zorgt ook voor een aantrekkelijke uitstraling. Dit geldt voor de buitenkant van de woning, maar tegelijkertijd ook voor de binnenkant door de natuurlijke lichtinval. Wanneer de tijd is aangebroken om naar een nieuwe woning te verhuizen, levert het huis met een dakkapel dan ook een hogere waarde op.
 • Bespaar energie met een dakkapel Berkel en Rodenrijs

   Zeker bij oudere huizen zorgt een nieuwe dakkapel in Berkel en Rodenrijs voor een hogere isolatiewaarde. De dakkapellen van Hollandia beschikken namelijk over hoge kwaliteit isolatiematerialen en Hr++ glas. Dit maakt dat de bovenverdieping in de zomer aangenaam koel blijft, terwijl je in de winter minder energie nodig hebt om de kamer te verwarmen. Hierdoor bespaar je kosten op de energierekening.

Vraag een persoonlijke offerte aan voor een dakkapel Berkel en Rodenrijs

Hollandia Dakkapellen voorziet je graag van professioneel advies als het gaat om het plaatsen van een dakkapel in Berkel en Rodenrijs. Laat je inspireren door ons aanbod in de showroom of vraag meteen een vrijblijvende persoonlijke offerte aan via de website.

Reactie plaatsen