Dakkapel Alblasserdam

Dakkapel Alblasserdam? Hollandia Dakkapellen voor je woonhuis

Voor een dakkapel Alblasserdam ben je bij Hollandia Dakkapellen aan het juiste adres. Met maar liefst 37 jaar ervaring weten wij iedere zolder of bovenetage om te toveren in een lichte, open ruimte waar je al je dromen waar kunt maken. Van een grotere kantoorruimte tot een sfeervolle speelkamer voor de kinderen, met de dakkapellen Alblasserdam gaat je woning de hele jeugd, schoolperiode, studietijd en carrière mee. Benieuwd naar onze werkwijze of de dakkapellen kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. 

Voor elk dak een dakkapel Alblasserdam

Een dakopbouw of een dakkapel plaatsen? Een dakkapel in de jaren '30 stijl of juist een strak modern ontwerp? Bij Hollandia Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo selecteer en combineer je dakkapellen van onder andere kunststof, hout of een houtlook met jouw woonhuis. Of wat dacht je van een dakkapel met zinken wangen, oftewel zijkanten? Niet alleen is het materiaal onderhoudsvrij en duurzaam, ook geeft het een rustige uitstraling aan de dakkapel. Met rolluiken of screens beschik je bovendien meteen over de juiste zonwering bij de dakkapel. Kom langs bij een van onze vestigingen om de verschillende opties voor een dakkapel Alblasserdam te ontdekken

Werkwijze bij een dakkapel Alblasserdam laten plaatsen

Hoe gaat echter het installeren van een dakkapel in zijn werk? Allereerst vraag je een offerte aan via de website om een idee te krijgen van de dakkapellen prijzen en opties. Kom vooral ook langs in onze showroom om te zien welke mogelijkheden er zijn. Uit onze ervaring blijkt dat klanten van tevoren onbekend zijn met bepaalde onderdelen, materialen of kozijnen, die tot meer geschikte resultaten kunnen leiden. Zodra je een zorgvuldige beslissing hebt genomen, maken we aan de hand van de afmetingen een gedetailleerde offerte op maat. Wij denken hierbij met je mee over bijvoorbeeld vergunning voor de dakkapel in Alblasserdam. Tijdens de technische inmeting komen onze monteurs langs om tot in detail door te spreken hoe het dakkapel geplaatst moet worden. We bespreken de kleuren, kozijnindeling en materiaalsoorten. Is er een vergunning nodig? Dan verzorgen wij dit proces. Is de vergunning verleend of is er geen vergunning nodig? Dan plannen we een datum voor de plaatsing van de dakkapel in Alblasserdam in. 

Dakkapel Alblasserdam in 1 dag geplaatst

De dag van plaatsing van de dakkapel in Alblasserdam is voor de meeste klanten de leukste dag. 's Ochtends beginnen wij met het afdekken van de zolderruimte, zodat de bovenverdieping schoon blijft. Vervolgens verwijderen onze installateurs de dakpannen en zagen zij het dakbeschot of de dakplaten in. Vervolgens tillen de vakmannen alle materialen met een kraan in en uit de woning, zodat je geen hinder in huis ondervindt van het plaatsen van de dakkapel. Daarna creëren de monteurs de juiste constructie door middel van raveling waardoor het dak even sterk blijft als voorheen. Tot slot zetten wij de dakkapel wind- en waterdicht op de woning. Alle werkzaamheden vinden in slechts één dag plaats. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Hollandia Dakkapellen

Naast dakkapellen in Alblasserdam bieden wij een dakopbouw in talrijke steden in Nederland aan. Van dakkapellen in Katwijk tot dakkapellen in Breda, wij verwelkomen je graag als nieuwe klant voor een professionele dakopbouw. Neem direct contact met ons op voor een gratis offerte op maat via de website. 

Reactie plaatsen