Turn key

Turn key

Of u nu een particulier bent die zo kort mogelijk in de rommel wilt zitten of een bedrijf bent die dakkapellen Almere (of een andere stad) plaatst: de turn key levering van Hollandia biedt verschillende voordelen. Zo is de dakkapel direct gebruiksklaar!

Waarom kiezen voor een turn key dakkapel?

Een turn-key dakkapel is een dakkapel die wij in onze werkplaats volledig opbouwen. Dit bespaart tijd en kosten én heeft als belangrijk voordeel dat u zo kort mogelijk midden in de werkzaamheden zit. Doordat de dakkapel volledig gebruiksklaar wordt geleverd, is het werk dat we op locatie moeten uitvoeren minimaal. Over het algemeen is een werkdag meer dan voldoende om de dakkapel te plaatsen.

U kunt ervoor kiezen om de turn key dakkapel zelf te monteren, dit uit te besteden aan een klusbedrijf of gebruik te maken van onze vakmensen. Een turn key dakkapel is geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen. De dakkapel kan franco geleverd worden op uw locatie. Een franco levering houdt in dat u de verzendkosten voor onze rekening zijn.

Stel uw vraag over turn key dakkapellen

De turn-key dakkapellen van Hollandia zijn van uitstekende kwaliteit. Wij werken bovendien nauw met u samen om zo efficiënt mogelijk de dakkapel te kunnen opbouwen én plaatsen. Informeer van te voren bij het Omgevingsloket of u een omgevingsvergunning nodig heeft voor de dakkapel. Het duurt ongeveer zes weken voordat u deze ontvangt, wij raden u dus aan om tijdig de aanvraag in te dienen.

Hollandia biedt naast turn key dakkapellen ook diverse andere soorten dakkapellen en opties. In sommige gevallen is een turn key dakkapel niet geschikt voor het dak. In dit geval is een op maat gemaakte dakkapel een geschikt alternatief.

Ook voor de professionele afwerking van de dakkapel rekent u op de kennis en ervaring van Hollandia. Voorzie uw turn-key dakkapel bijvoorbeeld direct van EPDM dakbedekking, buitenzonwering, een verholen goot of een airco. We zien u graag terug in de showroom als u de turn key dakkapellen wilt bekijken en advies wilt inwinnen bij onze vakmensen.


Reactie plaatsen