Thuiskantoor inspiratie

Thuiskantoor inspiratie

Wilt u uw zolder graag verbouwen tot een thuiskantoor? Kom dan thuiskantoor inspiratie opdoen bij Hollandia. Bij ons ontdekt u de meerwaarde van een dakkapel in uw werkkamer én krijgt u de beste ideeën om uw zolder een make-over te geven.

Zolder inspiratie: realiseer een thuiskantoor

Veel bedrijven bieden werknemers de optie om thuis te werken. Werken vanuit huis biedt immers verschillende voordelen (zoals minder reistijd en reiskosten). Om comfortabel te kunnen werken, is het wel van belang om een fijne plek te realiseren. Hier werkt u ongestoord en in stijl.

Bij Hollandia doet u de leukste werkkamer inspiratie op. Zo ontdekt u in onze showroom hoeveel ruimtewinst een dakopbouw Amersfoort oplevert. Dankzij de dakkapel maakt u van uw zolder bovendien een ruimte met voldoende natuurlijk lichtinval én ventilatiemogelijkheden.

Thuiskantoor inspiratie en de werkkamer inrichten

Voor thuiskantoor inspiratie en advies over de werkkamer inrichten kunt u terecht bij Hollandia. Ons team heeft een ruime ervaring met het verbouwen van zolders. Zo is het wellicht interessant om een extra zolder dakraam te laten plaatsen of om een Frans balkon te realiseren. 

Zorg voor een aangename temperatuur in uw thuiskantoor door de dakkapel te laten isoleren en te voorzien van zonwering. Hollandia kan u dakkapel van A tot Z plaatsen én afwerken. Dit is vaak praktisch en een stuk sneller en voordeliger dan verschillende bedrijven inschakelen. U hoeft uw thuiskantoor na afloop enkel nog te schilderen en in te richten.

Meer thuiskantoor inspiratie bij Hollandia

Voor meer thuiskantoor inspiratie raden we u aan om langs te komen in de showroom van Hollandia. Bekijk in alle rust hoeveel extra ruimte een dakkapel kan opleveren en hoe u uw thuiskantoor kunt inrichten. Afhankelijk van het formaat dakkapel dat u kiest, is het mogelijk om een extra groot thuiskantoor te maken of om twee kamers te realiseren. Creëer bijvoorbeeld een thuiskantoor én een extra slaapkamer op uw bovenverdieping.

Ons team zal u adviseren aan de hand van uw persoonlijke situatie. Zo verschilt het per dak (en hellingshoek) welk formaat en soort dakkapel het meest geschikt is. Dankzij de ervaring en expertise van Hollandia rekent u hoe dan ook op een uitgebreid advies, goede service én een dakkapel waarin u fijn kunt werken.


Reactie plaatsen