Sierlijst dakrand

Sierlijst voor de dakrand bij Hollandia Dakkapellen

Een dakkapel biedt niet alleen functionaliteit en meer ruimte aan uw woning, maar zorgt ook voor een verfijnde uitstraling aan het uiterlijk van het huis. Met een sierlijst voor de dakrand zet u een luxueuze, klassieke stijl neer. De sierlijst wordt hierbij op het boeideel bevestigd. Het kan hierbij gaan om een afwerking van de dakgoot, de onderkant van een plat dak of de rand rondom het dak van de dakkapel. Hollandia Dakkapellen beschikt over een breed aanbod aan sierlijsten om op de dakkapel te plaatsen. Wij verzorgen dakkapellen in heel Nederland; van dakkapellen in Almere tot dakkapellen in Rotterdam. Vraag direct meer informatie aan via ons online contactformulier.

Verschillende soorten sierlijsten voor de dakrand

Of voor u een klassieke uitstraling de voorkeur heeft of toch een eigentijdse look, met onze brede collectie aan stijlen en ontwerpen kunt u alle kanten op om aan uw wensen te voldoen. Van minimalistische strakke lijnen tot gedetailleerde ornamenten. Wij plaatsen de sierlijst op de dakrand die naadloos aansluit op de architectuur en persoonlijkheid van uw huis. Bij de sierlijsten aan de dakrand heeft u de keuze uit uiteenlopende materialen. Zo kunt u kiezen uit:

Een houten sierlijst voor de dakgoot

De houten sierlijst is een van de meest voorkomende varianten voor de dakrand. Voor deze sierlijst geldt dat de dakkapel echter ook van hout moet worden vervaardigd. Daarnaast dienen de houten sierlijsten voor de dakrand met een speciale mal gemaakt te worden. Optioneel zetten wij de sierlijst voor u in de grondverf of werken wij de rand af in de door u gewenste kleur.

Kunststof sierlijsten voor buiten

Bij een kunststof sierlijst wordt het boeideel voorzien van een extra rand, waardoor de dakkapel een compleet andere uitstraling krijgt. De sierlijst kunt u laten vervaardigen in een houtlook, waardoor het net lijkt alsof u een houten model heeft. De kunststof sierlijst voor buiten kan op een prefab dakkapel worden geplaatst. Voor een prefab dakkapel geldt dat alle onderdelen vooraf in de werkplaats worden gemaakt. Daarna wordt de dakkapel in zijn volledigheid op de juiste plek op het dak gehesen. Om de sierlijst niet te beschadigen, worden deze onderdelen meestal pas na het monteren op het dak bevestigd. Hiervoor geldt dat de weersomstandigheden goed moeten zijn. Zo kan de sierlijst niet op de dakrand gelijmd worden bij een te hoge luchtvochtigheid.

Bezoek onze showrooms voor de mogelijkheden

Wilt u een nieuwe dakkapel laten plaatsen, maar wilt u eerst inspiratie op doen? Kom dan langs in een van onze showrooms. Hier vertellen onze experts u graag meer over de mogelijkheden bij de dakkapel. Of vraag direct vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website.

Reactie plaatsen