Polyester dakkapel

Polyester dakkapel

Dakkapellen zijn er in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een polyester dakkapel. Een polyester dakkapel biedt verschillende voordelen waar Hollandia u graag meer over vertelt. Lees verder of contacteer ons direct voor meer informatie!

Wat zijn de voordelen van een polyester dakkapel?

Een polyester dakkapel lijkt qua eigenschappen sterk op een kunststof dakkapel. Het verschil zit hem echter in de constructie. Zo heeft een dakkapel van polyester geen houten basisconstructie. Dit heeft als voordeel dat een polystyle dakkapel nagenoeg onderhoudsvrij is. Een polyester dakkapel is bovendien duurzaam en goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Een polyester dakkapel wordt gegoten uit een mal op basis van de technische specificaties van uw woning. De dakkapel sluit hierdoor naadloos aan. Dit is niet alleen mooier, maar ook voordelig qua onderhoud en isolatie. Door uw dakkapel goed te isoleren, heeft u het hele jaar door plezier van de dakkapel. U voorkomt bovendien onnodig hoge stookkosten. Tot slot worden lekkages en diverse andere problemen voorkomen door de naadloze constructie.

Welke mogelijkheden biedt een dakkapel van polyester?

Een polyester dakkapel biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kan de dakkapel Alblasserdam en omgeving volledig op maat worden gemaakt. U bepaalt hierdoor zelf de vorm, afmetingen en overige specificaties. Gaat u liever voor een prefab dakkapel? Ook dat is mogelijk als u voor een polyester dakkapel kiest. Aangezien een polyester dakkapel licht van gewicht is, is het plaatsen van de dakkapel relatief snel en eenvoudig.

Wilt u graag de klassieke uitstraling van hout in uw dakkapel terug zien? Kies dan voor een plankenstructuur. Ook qua kozijnen en afwerking, zijn de opties eindeloos. Hollandia vertelt u meer over de mogelijkheden van een polyester dakkapel. Wij brengen een persoonlijk advies uit aan de hand van uw woning en wensen.

Polyester dakkapel en de kosten hiervan

De prijs van een polyester dakkapel is afhankelijk van het formaat van de dakkapel en de manier waarop de dakkapel wordt geplaatst. Gemiddeld rekent u bij een dakkapel van 1,5 meter op een prijs rond de 4.000 euro. Een dakkapel van 6 meter zal rond de 7.000 tot 8.000 kosten.

Een polyester dakkapel en de kosten hiervan zijn exclusief montage en afwerking. Bij Hollandia sturen we u graag een vrijblijvende offerte voor een dakkapel van polyester. Laat ons direct weten welke overige wensen u heeft. Zo raden wij aan om direct buitenzonwering te laten plaatsen. Ook het plaatsen van een extra zolder dakraam, airco en openslaande deuren naar een Frans balkon behoren tot de mogelijkheden!

Meer informatie over een polyester dakkapel

Wilt u meer weten over een polyester dakkapel? Of bent u benieuwd hoe een dakkapel van polyester er precies uit kan komen te zien op uw dak? Breng dan een bezoek aan de showroom van Hollandia. Wij laten u hier graag de verschillende opties zien en kunnen u voorzien van een vakkundig en uitgebreid advies.

Hollandia is een ervaren bedrijf dat al jarenlang dakkapellen plaatst door heel Nederland. Wij houden de laatste trends en ontwikkelingen nauw in de gaten en kunnen u hierdoor meer vertellen over alle mogelijkheden. Daarnaast hebben wij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden een totaalpakket (van het regelen van de vergunningen tot aan de volledige afwerking van de dakkapel) én garantie op ons werk. Neem voor meer informatie, gerust contact met ons enthousiaste team op!


Reactie plaatsen