Neuslijst

Neuslijst

Wilt u uw dakkapel graag mooi laten afwerken? Laat dan een neuslijst plaatsen door het team van Hollandia. Wij vertellen u meer over deze sierlijst voor uw dakkapel en de verschillende mogelijkheden.

Wat is een neuslijst?

Een neuslijst is een verfraaiing die over het houten boeideel van de dakkapel wordt geplaatst. In combinatie met een boeideel (die ook ingezet wordt om de dakkapel netjes af te werken), zorgt de neuslijst ervoor dat uw dakkapel Alblasserdam en omgeving een klassieke en professionele uitstraling krijgt.

Welk materiaal neuslijst kiest u?

Daklijsten van hout hebben een natuurlijke en klassieke look. Goed om te weten is dat een houten sierlijst voor uw dakgoot enkel uitgevoerd kan worden in combinatie met een kraal. Indien gewenst kan de neuslijst worden geverfd in de door u gewenste kleur.

Bij Hollandia kunnen we ook een sierlijst maken met een houtlook. Wij gebruiken voor deze neuslijst voor uw goot over het algemeen een materiaal als kunststof. Een voordeel van dit type neuslijst is dat hij onderhoudsvriendelijk is en makkelijk te plaatsen is. Plaats de sierlijst in combinatie met een kraal of een daktrim.

Neuslijst en andere afwerking voor uw dakkapel

Als u een dakkapel laat plaatsen, bent u wellicht niet direct bezig met de afwerking. Een sierlijst voor uw dakrand is echter slechts een voorbeeld van wat we bij Hollandia allemaal kunnen doen om uw dakkapel te verfraaien. Zo kunt u een neuslijst combineren met een verholen goot (wat een mooie manier is om regenwater af te voeren).

Ook de dakbedekking, kozijnen en ramen die u laat plaatsen hebben een grote invloed op de uitstraling van uw dakkapel. Het team van Hollandia kan u meer vertellen over een neuslijst én alle andere opties die wij bieden. Uiteraard bent u niet alleen voor de afwerking aan de buitenkant van uw dakkapel bij ons aan het juiste adres, ook de afwerking binnen nemen we graag voor onze rekening.

Bent u zich aan het verdiepen in dakkapel prijzen? Houd er dan rekening mee dat deze exclusief neuslijst en andere afwerking zijn. Neem voor meer informatie over de kosten van een sierlijst, gerust contact met ons op.

Vragen over een neuslijst?

Heeft u vragen over een neuslijst en alle andere werkzaamheden in en rondom uw dakkapel waarmee wij u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het team van Hollandia beantwoordt uw vragen graag en brengt graag een advies uit. Wij weten niet alleen alles over een sierlijst voor uw dakrand, maar ook alle andere zaken die komen kijken bij het plaatsen én afwerken van een dakkapel.

Mocht u de neuslijst nu eens rustig van alle kanten willen bekijken voordat u hem laat monteren, plan dan een bezoek aan onze sfeervolle showroom. Wij hebben hier verschillende sierlijsten toegepast op onze dakkapellen en kunnen u de verschillende opties en materialen laten zien. Is een neuslijst toch niet helemaal wat u zoekt? Dan is het ook een optie om deze achterwege te laten en te vervangen voor een daktrim of sierkraal.

Waar u oog echter ook op valt: bij Hollandia rekent u op service en vakmanschap. Wij hebben ontzettend veel ervaring en een passie voor ons vak. Doordat wij de laatste trends nauwkeurig in de gaten houden, zorgen we bovendien voor een mooie, duurzame en professioneel geplaatste dakkapel op uw dak!


Reactie plaatsen