Ideeën zolder verbouwen

Ideeën zolder verbouwen

Dakkapellen zorgen voor meer ruimte en mogelijkheden op zolder. Hollandia zet de leukste ideeën om de zolder te verbouwen op een rijtje. Zo benut u de extra oppervlakte optimaal!

De leukste ideeën om de zolder verbouwen

Dit zijn wat ons betreft de leukste ideeën om de zolder te verbouwen na het plaatsen van een dakkapel Den Helder en omgeving:

1. Een luxe master bedroom inclusief tweede badkamer en/of inloopkast.

2. Kinderkamer of speelkamer voor de kids.

3. Logeerkamer.

4. Thuiskantoor.

5. Tweede badkamer.

6. Hobbykamer

7. Opbergruimte/ washok.

8. Loungeruimte inclusief openslaande deuren naar een dakterras.

Zolder verbouwen en de kosten

Een dakkapel en de kosten hiervan bepalen we aan de hand van uw wensen. Zo is een standaard formaat dakkapel van kunststof minder duur dan een dakkapel van 5 tot 6 meter van keralit of hout. Ook de kosten van de zolder verbouwen, zijn afhankelijk van uw precieze plannen.

Laat u een dakkapel plaatsen en de zolder opnieuw verven of behangen, dan liggen de kosten lager dan wanneer u de bovenverdieping grondig aanpakt. Als u bijvoorbeeld extra slaapkamers realiseert, is het belangrijk om goed te kijken naar de ventilatie op de bovenverdieping. Soms is het aan te raden om een extra zolder dakraam te laten plaatsen.

Inspiratie en ideeën zolder verbouwen

Voor inspiratie en ideeën om de zolder te verbouwen bent u van harte welkom in de showroom van Hollandia. Bekijk hier de verschillende dakkapellen en ontdek hoe u uw nieuwe ruimte het beste kunt benutten. Aan de hand van uw wensen, brengen wij graag een persoonlijk advies uit.

Zo kunt u de zolder het hele jaar door optimaal benutten als u deze goed laat isoleren én zonwering aanbrengt. In een luxe master bedroom, is een airco wellicht geen overbodige luxe. Mocht u van de dakkapel een badkamer willen laten maken, dan kijken wij graag naar de leidingen die moeten worden geplaatst en overige details. Voor vragen en informatie over de kosten van een zolder verbouwen, kunt u ons direct een e-mail sturen of bellen.


Reactie plaatsen