Franco

Franco

Bent u een particulier of een bedrijf die zelfstandig dakkapellen wilt plaatsen? Maak dan gebruik van onze levering van dakkapellen franco aan huis. U betaalt geen verzendkosten en rekent op een dakkapel van hoogwaardige kwaliteit.

Franco levering van dakkapellen

Bij Hollandia bieden we een service op maat. Zo is een dakopbouw Amersfoort en omgeving franco leveren interessant als u de dakkapel zelf wilt plaatsen. U bent op deze manier flexibel en bepaalt helemaal zelf wanneer u de dakkapel gaat installeren. Houd er wel rekening mee dat u voor een levering franco aan huis zelf een opslagruimte ter beschikking moet stellen.

Ook voor professionals is een dakkapel die franco geleverd wordt interessant. U betaalt immers geen verzendkosten en ontvangt een dakkapel van zeer goede kwaliteit. U kunt deze onder uw eigen bedrijfsnaam plaatsen. Indien gewenst kunt u ook ons merknaam gebruiken. U laat uw klanten hiermee zien dat u werkt met een gerenommeerd merk. Enkel het plaatsen en afwerken van de dakkapel doet u onder uw eigen bedrijfsnaam. 

Hoe werkt het franco leveren van een dakkapel?

Het franco leveren van een dakkapel doen we altijd in goed overleg met u. Zo maken we van te voren afspraken over het moment waarop we de franco levering bezorgen en over het materiaal dat we hiervoor nodig hebben. Als u geen kraan ter beschikking heeft, zullen wij deze meenemen.

Hoe we de dakkapel vervoeren (verticaal of horizontaal), is afhankelijk van het formaat dakkapel. Bel of e-mail met het team van Hollandia als u meer informatie wilt over een franco levering van uw dakkapel.

Meer informatie over franco levering van dakkapellen door Hollandia?

Een franco geleverde dakkapel biedt meerwaarde voor particulieren en bedrijven. De vakmensen van Hollandia adviseren u graag over het zelfstandig plaatsen van dakkapellen en alles wat daar bij komt kijken. Zo raden we u aan om de plaatsing én afwerking van de dakkapellen nauwkeurig uit te voeren. U zorgt zo voor een professioneel resultaat en kunt problemen (onder andere door lekkages) voorkomen.

Goed om te weten: naast een franco levering van dakkapellen, bent u bij ons aan het juiste adres voor diverse andere materialen die u nodig heeft voor de dakkapel. Denk hierbij aan dakbedekking, kozijnen en buitenzonwering.


Reactie plaatsen