Dakkapel schilderen

Dakkapel schilderen

Uw dakkapel schilderen is een klus die u om de zoveel jaar moet (laten) uitvoeren. Zo blijft uw dakkapel Katwijk er verzorgd uitzien. U beschermt het materiaal bovendien tegen slijtage en zorgt ervoor dat uw dakkapel langer meegaat. Heeft u geen tijd of zin om uw dakkapel te schilderen? Kies dan voor een onderhoudsvrij materiaal zoals keralit.

Waarom moet u uw dakkapel schilderen?

Bij Hollandia plaatsen we dakkapellen in allerlei soorten en maten. Als u kiest voor een dakkapel van hout, dan zult u uw dakkapel regelmatig moeten schilderen. Afgebladerde verf staat namelijk niet alleen onverzorgd, maar kan ook de levensduur van de dakkapel aantasten.

Slijtage, lekkages en andere problemen liggen op de loer als u uw dakkapel van hout niet laat onderhouden. Uw dakkapel schilderen kunt u zelf uitvoeren, maar is soms wat lastiger dan het verven van de rest van uw woning. Werken op hoogte brengt bovendien meer risico´s met zich mee. Wilt u uw dakkapel laten schilderen door een professioneel team? Maak dan een afspraak met Hollandia.

Niet langer uw dakkapel schilderen

Nooit meer uw dakkapel schilderen: hoe aantrekkelijk klinkt dat? Door te kiezen voor een onderhoudsvrij materiaal behoort uw dakkapel schilderen straks tot de verleden tijd. Een dakkapel van keralit is bijvoorbeeld een prima keuze als u nauwelijks nog omkijken wilt hebben naar het onderhoud. Keralit schilderen is niet nodig en ook de rest van het onderhoud is relatief weinig werk.

Zo hoeft u een keralit dakkapel in principe alleen schoon te maken. Combineer keralit bij voorkeur met andere onderhoudsvrije materialen op uw dakkapel. Op deze manier bespaart u zichzelf veel tijd én moeite. U bent bovendien verzekerd van een dakkapel met een lange levensduur en een mooie uitstraling. U geniet zo optimaal van de voordelen die een dakkapel plaatsen biedt!

Keralit gevelbekleding houtlook én diverse andere kleuren

Hoewel keralit schilderen dus niet nodig is, betekend dit uiteraard niet dat een dakkapel van keralit altijd dezelfde kleur moet hebben. Sterker nog, bij Hollandia werken we met keralit in verschillende kleuren. Keralit gevelbekleding met een houtlook is bijvoorbeeld erg populair. U geniet van de klassieke uitstraling van hout, maar uw dakkapel schilderen en onderhouden is niet langer nodig.

Een keralit gevelbekleding met houtlook is haast niet te onderscheiden van echt hout. Als u wilt weten wat een keralit gevelbekleding met houtlook (of een andere kleur) kost, kunt u contact met ons opnemen. De kosten van keralit worden bepaald aan de hand van het formaat van de dakkapel. Bij Hollandia bieden we een praktische alles-in-één service waarbij we uw dakkapel plaatsen en afwerken.

Meer informatie over dakkapel schilderen

Uw dakkapel schilderen of toch liever kiezen voor een onderhoudsvrij materiaal: het is een keuze die alleen u kunt maken. Het team van Hollandia kan u uiteraard wel adviseren. Kom de verschillende materialen en kleuren bijvoorbeeld bekijken in de showroom. De experts van Hollandia nemen hier de tijd om de voor- en nadelen te bespreken en de kosten op een rijtje te zetten. Daarnaast beantwoorden we graag al uw vragen.

Wilt u uw dakkapel schilderen en onderhouden uitbesteden aan ons team? Of wilt u graag een dakkapel van keralit laten plaatsen door ons ervaren team? Maak dan vandaag nog een afspraak. Hollandia staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Wij streven bovendien naar duurzaamheid én een goede service.


Reactie plaatsen