Dakkapel pannendak

Wat zijn de voordelen van een dakkapel pannendak?

Een dakkapel plaatsen op een dak met dakpannen is een eenvoudige manier om meer ruimte en lichtinval te creëren. Een dakkapel met pannendak integreert bovendien mooi met het dak waardoor de dakkapel daadwerkelijk een aanwinst voor de woning vormt én de waarde van uw huis laat stijgen.

Bij Hollandia bent u aan het juiste adres voor een dakkapel pannendak die voldoet aan uw eisen. Zo zorgen we ervoor dat de dakkapel op een slepend dak is voorzien van een goede afvoer. Regenwater en afval zal hierdoor makkelijk wegstromen. U hoeft hierdoor minder onderhoud aan de dakkapel uit te voeren, zeker als u kiest voor een dakkapel van keralit. U geniet bovendien van een langere levensduur. Afhankelijk van het materiaal van de dakkapel, ligt de levensduur tussen de 25 en 80 jaar.


Nadelen van een dakkapel pannendak

Wilt u een dakkapel in de Meern of omgeving laten plaatsen? Hollandia vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Want wat zijn eigenlijk de nadelen van een dakkapel pannendak? Dat is allereerst dat je altijd een vergunning nodig hebt. Een dakkapel met pannendak en de kosten kunnen mede hierdoor wat hoger uitvallen.

Een ander nadeel is dat de hellingshoek minimaal 35 graden moet zijn voor een dakkapel pannendak. Hoewel de meeste daken in Nederland een hellingshoek van 45 graden hebben, kan het zijn dat het dak niet geschikt is voor een dakkapel met pannendak. Het team van Hollandia kan u hier altijd (vrijblijvend) over adviseren. Neem gerust contact met ons op voor een advies of een offerte!


Reactie plaatsen