Buitenjaloezieën

Wilt u buitenzonwering in uw dakkapel maar toch een normale lichte kamer?  Dan zijn de de Raffstore buitenjaloezieën  van Hollandia de ideale oplossing voor u! De Hollandia Raffstore buitenjaloezieën worden op basis van hetzelfde platformsysteem gebouwd als de rolluiken en aan de buitenzijde gemonteerd.

Deze nieuwe techniek staat het eenvoudig toe om optisch op een zeer fraaie wijze beide bouwelementen te combineren: de Raffstore buiten jaloezieën en de dakkapel.

Buitenjaloezieen

Kwaliteit Raffstore buitenjaloezieën

De Raffstore lamellen zijn van dezelfde hoge kwaliteit als onze dakkapellen. De buiten jaloezieën worden zodanig geïntegreerd dat alles keurig is afgewerkt zoals onze klanten dat van ons gewend zijn. Twee topproducten worden gecombineerd tot een uniek systeem.

Omdat het systeem afkomstig is van een vaste leverancier van Hollandia dakkapellen (ROMA) die een hele goede reputatie heeft bent u verzekerd van veel jaren zorgeloos comfort!

Voordelen Raffstore buitenjaloezieën

  • De zon wordt buiten het glas geweerd waardoor de warmte buiten blijft.
  • De lamellen zijn elektrisch in elke stand te zetten.
  • Doordat de buiten jaloezieën licht doorlatend zijn, krijgt u geen opgesloten gevoel.
  • Extra optie: Bij calamiteiten kunnen de lamellen in een paar seconden omhoog worden gestuurd.
  • Op afstand bedienbaar, eventueel via uw smart phone.

Wilt u meer details zien en mogelijke kleuren bekijken? Ga dan hier naar de site van onze leverancier (ROMA).

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen?


Offerte dakkapel aanvragen

Marie
Door

Marie

op 01 Aug 2018

Erg mooi die jaloezieën. Het ziet er niet zo massief uit als rolluiken en brengen zelfs sfeer aan bij een woning. Ben zelf ook van plan om ze aan te schaffen binnenkort. Met name voor ons slaapkamerraam waar veel zon doorheen schijnt overdag.

Renata Haring
Door

Renata Haring

op 23 Nov 2015

Geachte heer / mevrouw, Graag verneem ik een indicatie wat de richtprijzen zijn van een buitenjaloezie op een dakkapel van 3 ramen. Bvd, Renata

Reactie plaatsen