3D Dakkapel

3D Dakkapel

Een dakkapel plaatsen is een grote investering. Het is dus volkomen logisch dat u hier rustig over wilt nadenken. Het team van Hollandia kan u uitgebreid adviseren én een 3D dakkapel voor u ontwerpen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe een dakkapel er in uw woning uit kan komen te zien.

Wat is een 3D dakkapel?

Een dakkapel laten plaatsen is best even lastig. Naast dat het een grote investering is (die zichzelf wel dubbel en dwars zal terugbetalen), komt u voor ontzettend veel keuzes te staan. Want gaat u voor een dakkapel van keralit of toch liever een ander materiaal? En laat u een enkele dakkapel plaatsen of is een dubbele dakkapel wellicht een optie?

Dankzij een 3D dakkapel krijgt u een zeer realistisch beeld van hoe een dakkapel er in uw woning uit kan komen te zien. Dankzij dit beeld is het vaak een stuk makkelijker om een keuze te maken. Zo ziet u direct hoe de ruimte verandert na het plaatsen van een dakkapel en hoeveel extra licht u krijgt. Een 3D dakkapel helpt u bij het maken van keuzes en het ontdekken van de verschillende mogelijkheden.

Wat hebben wij nodig om een 3D dakkapel te ontwerpen?

Als wij bouwtekeningen van uw woning hebben, kunnen we een zeer realistische 3D dakkapel voor u ontwerpen. Mocht u de bouwtekeningen niet bij de hand hebben, dan zijn met name de afmetingen van uw bovenverdieping van belang. Het laten ontwerpen van een 3D dakkapel en het inwinnen van informatie is bij Hollandia geheel vrijblijvend.

Hoewel wij in principe niet veel nodig hebben om een 3D dakkapel voor u te ontwerpen, is het natuurlijk wel een voordeel als u al enig idee heeft van wat u graag wilt. Denk bijvoorbeeld na over het materiaal en over welke eigenschappen het materiaal moet beschikken (zoals onderhoudsvrij en duurzaam zijn). 

Naast dat u een 3D dakkapel voor uw eigen woning kunt bekijken, kunt u bij ons inspiratie opdoen door beelden van onze dakkapellen Breda en omgeving te bekijken. Aan de hand van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd, krijgt u een nog beter beeld van de mogelijkheden en onze werkwijze.

Kom langs voor een 3D dakkapel beleving!

In onze showroom bieden we u graag een 3D dakkapel beleving. Wij geven u graag een virtuele tour door uw eigen woning met dakkapel. Daarnaast is het mogelijk om in onze showroom diverse dakkapellen in het echt te bekijken. Een bezoek aan onze showroom zorgt vaak voor veel inspiratie en zal uw laatste twijfels wegnemen.

Bij Hollandia ontwerpen we niet alleen een 3D dakkapel voor u, we voorzien u ook graag van advies. Onze adviseurs vertellen u bijvoorbeeld alles over de financiering van het project en het aanvragen van een bouwvergunning. Als u een nieuwe woning gaat kopen, is het financieel gezien bijvoorbeeld interessant om uw bouwdepot te verhogen.

Als u enthousiast bent geworden door de 3D dakkapel, zijn ook de regels omtrent een bouwvergunning belangrijk om u even in te verdiepen. In sommige gevallen is een bouwvergunning niet nodig voor een dakkapel. In andere gevallen is het wel verplicht én zeer verstandig om deze tijdig aan te vragen. De aanvraag neemt namelijk enkele weken in beslag. Zodra u al het papierwerk op orde heeft gemaakt (eventueel met hulp van ons team), gaan we graag aan de slag op uw dak!


Reactie plaatsen