De binnenzijde van een Dakkapel

Bij Hollandia eenvoudig af te werken!

De ‘Runner’ dakkapel kan worden opgeleverd met een aftimmerpakket. Door de 'gladde' afwerking van zowel plafond als wangen en de montage van een 'hulpvensterbank' is de casco dakkapel eenvoudig verder af te werken met gips, MDF koplatten en een door u te kiezen vensterbank. 

Uiteraard kan Hollandia ook uw dakkapel volledig aftimmeren afgestemd op uw wensen en de afwerking van de rest van de ruimte waar de dakkapel komt. Bedenk wel dat een aftimmering overal weer anders is en er geen vaste prjzen voor te geven zijn. Pas na montage van de dakkapel en opgave van uw wensen is een prijsopgave mogelijk. 

Meer weten? Neem contact op of kom langs in onze showroom!

Wilt u meer informatie, belt u dan met een van onze filialen:

  • Cruquius - 023 540 61 51
  • Roosendaal - 0165 - 511720

of maak gebruik van het contactformulier:

Of optie 2:

De ‘Runner’ dakkapel kan worden opgeleverd met een aftimmerpakket. Door het gebruik van Unilin dakplaten heeft de dakkapel casco al een plafond waar niet meer iets aan gedaan hoeft te worden: het is glad en wit. Ook de wangen worden glad opgeleverd en kunnen eenvoudig verder afgewerkt worden met gips.

Uiteraard kan Hollandia ook uw dakkapel volledig aftimmeren afgestemd op uw wensen en de afwerking van de rest van de ruimte waar de dakkapel komt.

arrow_drop_up arrow_drop_down