X
X

Page content

Betrouwbaar Familiebedrijf

Een betrouwbaar familiebedrijf: wij maken uw dakkapel in onze eigen fabriek en kunnen u alles laten zien in onze showroom die uitzicht biedt op diezelfde fabriek. Hard werken, betrokkenheid en de blik op de lange termijn zijn bij ons nog volstrekt normaal, immers, de volgende generatie wil ook graag verder bouwen!

Solvabel bedrijf

Laten we eerlijk zijn: het zijn geen gemakkelijke tijden voor de meeste bedrijven in de bouw. Hollandia dakkapellen heeft mede door de familiestructuur altijd goed kunnen presteren en is daardoor een heel solvabel bedrijf geworden in de loop der jaren. De familie en haar externe personeel zijn altijd een constante factor geweest in dit succes, zelfs in de meest barre tijden.

Korte lijnen en snel overleg

Korte lijnen en snel overleg bij mogelijke problemen of service verzekeren u van een blijvend goed gevoel over uw aanschaf. Een bedrijf kan jarenlange garantie en service beloven maar kan dat alleen waarmaken als het ook lang blijft bestaan. In een familiebedrijf is de lange termijn visie toch altijd erg belangrijk en werkt ook ten gunste van onze klanten. Een lange termijn relatie gaat in ieder geval boven de snelle winst!

Lange termijn visie

Juist voor een dakkapel is de lange termijn visie erg belangrijk omdat de kwaliteit pas een rol gaat spelen op die lange termijn. U merkt pas dat u een minder goed product hebt gekocht na een jaar of 5-10. Investeer daarom liever iets meer in een prachtige dakkapel die vele tientallen jaren mooi en goed blijft en waar u elke dag weer veel; plezier van hebt!

Wij laten u graag zien dat wij waar kunnen maken wat wij beweren. Kom daarom snel langs of vraag een offerte aan en overtuig uzelf!